Satoransky va superar el límit de temps per sacar
Satoransky va superar el límit de temps per sacar (EFE)
Bàsquet

L'Eurolliga admet un error en les polèmiques arbitrals de l'Olympiacos - Barça

Reconeix l'errada en la jugada que va forçar la pròrroga però considera ben xiulada l'última falta a Parker

Redacció Esport3Actualitzat

L'Eurolliga ha comunicat un error arbitral en la jugada amb què el Barça va forçar la pròrroga aquest dimarts en la victòria contra l'Olympiacos (80-82). La competició ha reconegut una infracció del base Tomás Satoransky en una sacada des de la línia de fons, a 16,3 d'acabar el quart període, per haver superat el límit de cinc segons per treure la pilota.

El Pireu es va aixecar per protestar la tardança del blaugrana. Just després Laprovittola va anotar de dos i va forçar la pròrroga.

"Té la pilota a les mans abans de posar-la en joc i supera el límit de cinc segons", cosa que infringiria l'article 17.3.1 del reglament oficial de la FIBA.

"Els àrbitres haurien d'haver sancionat una infracció de cins segons que donés possessió a l'Olympiacos. Decisió incorrecta"

Ben xiulada la falta a Parker

Una altra decisió polèmica de la nit al Pireu va ser l'última jugada del partit. L'àrbitre Difallah assenyala una falta personal a Parker sobre la botzina que provoca un veritable sisme al Pavelló de la Pau i l'Amistat.

La falta assenyalada a Filip Petrusev per haver tocat el braç de Jabari Parker quan començava el moviment per llançar a triple és una "decisió correcta", al parer de l'organització.

Anar al contingut