Catalunya Ràdio

En directe: iCat

PER MÒBIL

Com que el nou web està fet amb tècniques de  disseny web adaptatiu (“responsive web design”) es pot escoltar iCat.cat i accedir a tots els continguts del web des de qualsevol mòbil que pugui navegar per internet.

En el cas dels mòbils amb sistema operatiu Android, cal tenir en compte que el nou web encara no està optimitzat per a les versions de 2.2 a 2.3.7. Els mòbils amb aquesta versió del sistema operatiu Android poden tenir problemes per escoltar iCat.cat i per interactuar amb els continguts i les funcionalitats del web. Recomanem actualitzar el sistema operatiu Android a versions superiors a la 2.3.7.

També pots escoltar iCat.cat amb l’aplicació gratuïta d’iCat d’iPhone o d’Android per a mòbils o tauletes . En aquests aplicatius pots escoltar l’emissió en directe d’iCat i els seus canals temàtics, llegir les notícies culturals, recuperar programes a la carta, subscriure’t als podcasts i d’altres funcions que s’hi aniran afegint. També pots escoltar tot els canals d’iCat.cat des de l’aplicació de Catalunya Ràdio.