Catalunya Ràdio

En directe: iCat
Tendències

Experiències iCat

Cultura creativa en exclusiva per als oients

Experiències iCat

Et proposem viure experiències culturals que iCat.cat organitza conjuntament amb diferents promotors del país. Una iniciativa per donar a conèixer als oients del canal els creadors emergents catalans i internacionals de disciplines com la música, el teatre, el cinema, la dansa, l'art...

Participar de les experiències és gratuït pels oients d'iCat.cat. Les invitacions es poden aconseguir a través dels programes 'Els experts' i 'Delicatessen' o omplint aquest formulari.

           
 •  

  iCat convida a un cap de setmana a Girona per viure el festival literari MOT

  iCat.cat i el Festival MOT proposen als oients una experiència per viure el festival literari d'Olot-Girona a la capital del Gironès

  Aquesta nova Experiència iCat consisteix en una nit d'hotel i un sopar per a dues persones a Girona el dissabte 1 d'abril per poder participar del festival durant tot el cap de setmana. 

  L'edició gironina comptarà amb la participació d'autors de primera línia internacionals, estatals i nacionals, entre els quals destaquen Manuel Rivas, Bernardo Atxaga, Leonardo Padura, Albert Sánchez Piñol, Martí Gironell i Enric Calpena, entre molts altres. Sota el lema "Escriure el passat", el festival es proposa explorar els usos del passat en la literatura contemporània, a través de múltiples punts de vista i diversos gèneres literaris, des de la novel·la històrica fins a la biografia.

  El MOT 2017 es fa a les ciutats de Girona i Olot. Del 23 al 25 de març, Olot acollirà les activitats i les converses literàries del festival, mentre que la capital del Gironès en serà seu del 30 de març a l'1 d'abril.

  Participar en les experiències és gratuït per als oients d'iCat.cat.

   

  Els guanyadors del sorteig MOT 2017 Girona obtindran:

  Una nit d'hotel a Girona: nit de dissabte 1 a diumenge 2 d'abril

  Sopar per a dues persones: dissabte 1 d'abril

   

  Demana la teva invitació doble!
  [Només ens posarem en contacte amb els guanyadors]

   

Altres notícies