Catalunya Ràdio

En directe: iCat
Tendències

Experiències iCat

Cultura creativa en exclusiva pels oients

Experiències iCat

Et proposem viure experiències culturals que iCat.cat organitza conjuntament amb diferents promotors del país. Una iniciativa per donar a conèixer als oients del canal els creadors emergents catalans i internacionals de disciplines com la música, el teatre, el cinema, la dansa, l'art...

Participar de les experiències és gratuït pels oients d'iCat.cat. Les invitacions es poden aconseguir a través dels programes 'Els experts' i 'Delicatessen' o omplint aquest formulari.

           
 •  

  iCat convida a un cap de setmana al Festival Músiques Disperses de Lleida

   

  iCat.cat i MUD, Festival de Músiques Disperses de Lleida, posen en marxa una experiència única per viure el millor neofolk actual, tant nacional com internacional, el divendres 10 i dissabte 11 de març.

  Aquesta nova Experiència iCat consisteix en invitacions per assistir als concerts del festival, dues nits d'hotel i un sopar per a dues persones.

  L'onzena edició del Músiques Disperses, festival pioner de neofolk, presenta artistes internacionals com Donovan, Constantine, Aywa i Elektro Hafiz, que compartiran escenari amb la mallorquina Maika Makovski i els catalans Cálido Home.

  El festival se celebra del 9 al 12 de març a Lleida i, per primer cop, farà un concert a Barcelona a càrrec de l'alemany d'origen turc Elektro Hafiz, el 18 de març a la Sala Barts.

  Participar en les experiències és gratuït per als oients d'iCat.cat.

  Els guanyadors del sorteig obtindran: 

  Invitacions, 2 nits d'hotel i sopar per a dues persones per al MUD 2017

  Invitacions per a dues persones

  Dues nits d'hotel a Lleida: divendres 10 i dissabte 11 de març

  Sopar per a dues persones: dissabte 11 de març

   

  Demana la teva invitació doble!
  [Només ens posarem en contacte amb els guanyadors]

   

Altres notícies