Catalunya Ràdio

En directe: iCat
Música

Música d'un altre món i vi del Penedès

Avui comença l'Electrovinyes a Vilafranca del Penedès, un festival de música electrònica i experimental que arriba amb la bona companyia del vi

Cartell Electrovinyes

Cartell Electrovinyes

Redacció
El cartell del festival Electrovinyes ja ho explica gairebé tot. Una fotografia al fons de Vilafranca del Penedès i uns extraterrestres vinguts d'un altre món en primer pla. Els habitants d'un altre planeta han arribat a la capital del Penedès i ho fan en forma de grups de música i la bona companyia del vi. La festa comença avui amb un concert de presentació i una copa de vi al Pati de l'Escorxador a les 10 del vespre i s'allargarà fins diumenge a la Muntanya de Sant Jaume.

El cartell del festival Electrovinyes és molt heterogeni, hi trobareu artistes d'electrònica com Federico Monti, Primo Gabbiano i Efonik i també d'altres, que us deixaran créixer l'extraterrestre que hi ha dins vostre: els tarragonins Don Simon y Telefunken i Coàgul. Si teniu xiquets petits, no cal que els deixeu a cap casal, la festa és per a totes les edats. Demà divendres a les 6 de la tarda, es muntarà un taller perquè els més petits coneguin alguns instruments de música electrònica. I el més important, sobretot per a les vostres butxaques, és que podeu pagar el preu que considereu just per tots els concerts.

Altres notícies