Catalunya Ràdio

En directe: iCat

QUÈ ÉS ICAT

iCat.cat és el portal de la música i de la cultura emergent del grup d’emissores de Catalunya Ràdio. Integra l'emissió en directe de sis canals de ràdio online, àudio a la carta, programes, informació musical i cultural, concerts i concursos, amb una total integració amb les xarxes socials.

iCat.cat manté com un dels seus objectius principals la promoció i difusió de la música de l’escena catalana actual. Una selecció musical que prima la qualitat i que posa al mateix nivell els músics locals i els internacionals. La cultura emergent, en qualsevol de les seves disciplines, és l’altre puntal del canal tant als magazines com a les xarxes socials.

Els continguts d'iCat.cat es poden seguir a través del web iCat.cat, els mòbils i tauletes i la TDT. iCat.cat també és proveïdora de continguts a les emissores en FM del grup: Catalunya Ràdio, Catalunya Música i Catalunya Informació.

iCat.cat s’associa amb els principals agents culturals i creatius del país amb la voluntat de mantenir una relació estable i contínua que permeti aplicar estratègies conjuntes. L'objectiu és participar en la dinamització de l'activitat cultural, ajudar a la difusió de les seves activitats i alhora consolidar el canal com a referent de la música i la cultura emergents del país.