Carola Miró i Quim Torra el dia de Sant Jordi del 2023 (ACN)

Mor Carola Miró, dona del president Torra, als 58 anys

Ha mort a l'Hospital Santa Caterina, de Salt, després de més de nou anys de lluita contra el càncer

RedaccióActualitzat

Aquest dissabte ha mort Carola Miró i Bedós, la dona del 131è president de la Generalitat, Quim Torra.

Ha mort a l'Hospital Santa Caterina, de Salt, als 58 anys, després de més de més de nou anys de lluita contra el càncer, segons ha explicat la família en un comunicat.

Mestra de professió, havia exercit de professora a l'Escola Thau, de Barcelona, fins que es va veure obligada a deixar les classes arran de la malaltia. 

L'oficina del president Torra ha emès una nota en què agraeix l'atenció mèdica i sanitària i el tracte humà rebut durant tot aquest temps i explica que se celebrarà un comiat en la més estricta intimitat, d'acord amb el caràcter discret de Miró.

El president Torra ha volgut enviar així mateix un missatge de "força i coratge" a totes les persones que pateixen càncer.

En un missatge a Instagram, Torra ha destacat de Carola Miró la "bondat, entrega als altres, generositat i un amor incondicional" per la família, els amics, els alumnes i la pàtria:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by quim torra (@quimtorra)


Alguns dirigents de Junts han expressat el seu condol. A la xarxa X, l'expresident i candidat Carles Puigdemont s'ha mostrat "commogut i entristit" per la pèrdua de Miró i ha donat tot el suport al president Torra i la seva família. Puigdemont, precisament, va haver de suspendre un dia els actes de campanya per la mort de la seva mare, Núria Casamajó.

També a les xarxes, Jordi Turull recorda Miró com una "persona propera, ferma i molt compromesa amb les persones i el país", i dona el condol a l'expresident Quim Torra. També han expressat el seu condol Josep Rull i Meritxell Budó, que va ser portaveu del govern Torra.

 

D'altra banda, el president de la Generalitat i candidat d'ERC, Pere Aragonès, també ha expressat el condol a la família del president Torra.

 

ARXIVAT A:
Quim Torra
Anar al contingut