Lliga de Campions

El Borussia Dortmund, a la final: el PSG de Luis Enrique diu "au revoir" a la Champions (0-1)

El Dortmund assalta París i jugarà la final de la Champions per tercera vegada

Redacció Esport3Actualitzat

El Borussia Dortmund ha superat el PSG al Parc dels Prínceps amb un gol de Hummels al minut 50. L'equip alemany jugarà la seva tercera final de Champions. El 1997 va guanyar la final contra la Juventus. El 2013 va perdre el títol davant del Bayern de Múnic. El PSG ha tingut mala sort de cara a porteria, amb quatre rematades a la fusta.

• Primera meitat molt equilibrada entre el PSG i el B. Dortmund.
  • L'equip francès ha pressionat molt en els primers deu minuts, però després els alemanys s'han tret de sobre el domini.

• L'ocasió més clara del primer temps l'ha tingut el Dortmund, amb una rematada d'Adeyemi que ha salvat Donnarumma.
  • A la segona part els parisencs han estat negats davant la porteria, però el Borussia no s'ha amagat i s'ha atrevit a encarar porteria, amb contracops perillosos.