Lliga de Campions

El Reial Madrid tira d'èpica per eliminar el Bayern, amb escàndol arbitral al final del partit (2-1)

Els blancs accedeixen a la divuitena final de la seva història

Redacció Esport3Actualitzat

El Reial Madrid ho ha tornat a fer. Continua el seu idil·li amb la Lliga de Campions on, una vegada més, d'estar mort ha passat a l'eufòria en classificar-se per jugar la final. Com en l'eliminatòria contra el City, avui contra el Bayern de Múnic els blancs han tirat d'èpica. A dos minuts del final del partit estaven eliminats, però primer al minut 88 i després en el temps afegit Joselu ha marcat dos gols que apropen els blancs a la seva quinzena Copa d'Europa. La final la jugaran contra el Borussia Dortmund, que aquest dimarts va eliminar el PSG.

• Alphonso Davies ha avançat el Bayern al minut 68 en una bona acció individual.
  • Joselu ha empatat en el 88 després d'una errada de Neuer, que fins llavors havia estat el millor jugador del Bayern.
  • De nou Joselu, en el minut 90, ha aprofitat una centrada de Rüdiger per fer el 2 a 1.
  • Els blancs jugaran la seva divuitena final i buscaran el quinzè títol.
  • Al límit del final ha arribat la polèmica, amb un gol anul·lat a De Ligt per un fora de joc inexistent que el VAR no ha revisat perquè l'àrbitre ha xiulat abans de la rematada.
Els jugadors del Reial Madrid celebren la classificació
El Reial Madrid ha capgirat el marcador en tres minuts gràcies a Joselu (Reuters)