El jugador de l'Espanyol Martin Braithwaite, aquest dimecres
El jugador de l'Espanyol Martin Braithwaite, aquest dimecres
Espanyol

Enigmàtica resposta de Braithwaite a la pregunta de si s'ha plantejat comprar l'Espanyol

El danès ha arribat a aparèixer a la llista Forbes dels esportistes més adinerats gràcies a les propietats i negocis immobiliaris que té

Redacció Esport3Actualitzat

I si el remei als problemes institucionals de l'Espanyol no és als despatxos, sinó al vestidor? L'equip blanc-i-blau compta amb un jugador que ha arribat a figurar a la llista Forbes dels esportistes més rics. Es tracta de Martin Braithwaite, el davanter danès que ostenta propietats i negocis immobiliaris, alguns de caràcter social per lluitar contra les desigualtats racials, amb el seu tiet. L'estiu passat també va emprendre una societat gastronòmica a Castelldefels al costat de la seva dona.

Sense conèixer aquest patrimoni de l'internacional danès, no s'entendria la pregunta que ha rebut aquest dimecres a la sala de premsa. Un periodista s'ha adreçat a Braithwaite per preguntar-li si s'ha plantejat comprar l'Espanyol. El sorprenent ha estat que la resposta de l'ex de Leganés i Barça no ha estat negativa. Somrient, ha contestat:

"No és el moment de parlar d'aquestes coses. Primer hem d'ascendir directes i després veurem què passa amb el club."

La propietat de Chen Yansheng, "amo" del club des del 2015, ha firmat un terç dels descensos blanc-i-blaus --dos de sis-- i en més d'una ocasió el xinès ha rebut l'interès de grups inversos per comprar el club.

"Pujarem directes"

L'Espanyol té quatre finals al davant per acabar la temporada i fer-ho amb un ascens que els torni a Primera Divisió. Els resultats, però, no acaben d'acompanyar el conjunt perico en aquesta lluita. Si bé l'equip, amb l'arribada de Manolo González, no ha perdut, ha encaixat massa empats que no li han permès mantenir-se en ascens directe. Ara mateix, els pericos són quarts, amb 61 punts, a 6 del segon classificat, el Valladolid, a qui visiten aquest dissabte. Braithwaite, un dels líders de l'equip i el seu home gol ha deixat clar que només té al cap l'ascens directe: 

"Veig el camí i estem més a prop de l'objectiu que mai. Hi hem de creure. Tot pot canviar en un partit. Estic convençut que ascendirem directes. Veig el meu equip cada dia, l'staff, l'afició, i estem tots treballant per això. Som l'Espanyol i és l'objectiu del club estar a Primera Divisió. No hi ha excuses. Falten 4 partits i estem preparats tàcticament, físicament i mentalment." 

A més, Braithwaite ha anat un pas més enllà, i ha assegurat que cada dia quan es lleva visualitza l'objectiu final i que no és només l'ascens directe:

"Queden 4 partits, 4 finals, hem de pujar... Cada dia quan em llevo hi penso, visualitzo que celebro amb l'equip, en l'últim partit a casa amb el Cartagena a l'estadi, que hem pujat com a campions, no només com a segons... Primers!"

Sobre el seu futur més enllà dels quatre partits o d'una possible convocatòria de la seva selecció que coincideixi amb la disputa del play-off en cas que l'equip l'hagi de jugar, Braithwaite no n'ha volgut parlar. Ha al·legat que al cap només hi té els quatre partits i res més. I que l'ascens directe és possible. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut