Kheira Hamraoui, en un partit del PSG, torna al centre de la notícia
Kheira Hamraoui, en un partit del PSG, torna al centre de la notícia
futbol

Kheira Hamraoui i l'ombra de Haaland celebren el KO europeu del PSG

Dues piulades recorden a l'equip propietat de Qatar que l'inesperat resultat contra el Dortmund és una cura d'humilitat

Redacció Esport3Actualitzat

"Justícia de Déu." La futbolista Kheira Hamraoui ha celebrat amb aquesta piulada la inesperada eliminació de la Champions del PSG a mans del Borussia Dortmund. El missatge ha estat esborrat al cap d'unes hores i la culpa la pot tenir, en gran part, la pluja de missatge sexistes i racistes que va rebre com a resposta.

La polèmica piulada de Hamraoui

I és que la internacional francesa només va trigar uns minuts a expressar un sentiment compartit per aquell sector de l'afició al futbol que veu arrogància en cadascun dels moviments de l'equip parisenc.

La piulada de Hamraoui, campiona d'Europa amb el Barça el 2021, no va trigar a fer-se viral, sobretot, per anar dedicada al seu antic equip, on va viure l'experiència més traumàtica de la seva carrera. El 2022, quan tornava d'un sopar d'equip, un grup d'homes la va treure amb força del cotxe i la va apallissar. Per aquella agressió es van investigar la seva companya Aminata Diallo i l'exblaugrana Éric Abidal, finalment exclòs del cas.

Dard bumerang del vencedor i el globus que torna a volar

La que va ser migcampista de l'Amèrica de Mèxic fins al Nadal passat s'ha erigit en les últimes hores en la portaveu de l'alegria dels contraris al PSG. Però hi ha hagut una altra piulada postpartit que ha recordat als del Parc dels Prínceps que el resultat de dimarts és una cura d'humilitat. L'ha publicat el mateix Dortmund, primer finalista de l'edició 23-24 de la Lliga de Campions. Hi rememoren el troleig dels francesos al seu exdavanter Erling Haaland, amb Mbappé i Neymar com a inductors. L'ombra del noruec és allargada, fins i tot quan porta anys a Manchester. 

Però aquesta no ha estat l'única publicació dels alemanys que ha estat ben rebuda a Barcelona. Les xarxes de Dortmund han començat el dimecres tornant a enlairar el globus més famós d'aquesta edició de la Champions, una forma explícita de venjar l'honor del Barça.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut