Mbappé, abatut al final del partit contra el Borussia del dimarts
Mbappé, abatut al final del partit contra el Borussia del dimarts a París
futbol

La resposta de Kylian Mbappé que destrempa el madridisme en el moment menys oportú

El davanter francès, perplex per la pregunta d'un periodista després de veure esvair-se el somni d'aixecar l'"orelluda" amb el PSG

Redacció Esport3Actualitzat

El Borussia Dortmund va eliminar el PSG a les semifinals de la Champions League. Kylian Mbappé no va veure porteria en tota l'eliminatòria, en part gràcies a la solidesa defensiva alemanya, i, perquè no dir-ho, als pals que fan frustar la seva sort. El francès va marxar entre llàgrimes del camp, acabava d'esvair-se el somni d'aixecar l'"orelluda" amb el club parisenc.

A hores d'ara seria una sorpresa que Kylian Mbappé no fitxés pel Reial Madrid la pròxima temporada. Vinícius i Bellingham rebrien el company que falta per sublimar el que ja és un dels millors atacs del món, amb Rodrygo com a tercera pota. A mesura que s'acosta la fi de la temporada, l'expectació creix davant el seu silenci. Es dona per fet que jugarà a la capital espanyola, però encara no s'ha confirmat.

Després del partit, el davanter va sortir a parlar a la zona mixta. Encara en calent per l'eliminació i la frustració de cara a porteria, un periodista va preguntar-li si donaria suport al Madrid en l'altra semifinal, que l'enfronta al Bayern. Malgrat estar sobradament acostumat a respondre qüestions sobre el seu futur, aquest cop la seva reacció va ser agra:

Un "això no toca" de manual que pot afectar les il·lusions del madridisme en la recta final de temporada. El "tortuga" va marxar fet una fera.

La premsa francesa molt crítica amb el PSG i amb Kylian Mbappé

El periodista Dani Gil ha explicat a l'Esport Club d'Esport3 com s'ha rebut a París la desfeta de l'equip de Luis Enrique:

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut